logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Blog

lamaie stoarsa

Sucul de lămâie bio congelat de la UGATTI – secretul pentru băuturi răcoritoare perfecte în industria ospitalității

lamaie stoarsa

Sucul de lămâie congelat bio de la UGATTI este un produs excelent pentru industria ospitalității, deoarece oferă o soluție practică și convenabilă pentru utilizarea de lămâie în băuturi și feluri de mâncare. Acesta este disponibil în pungi de 1 kg, care pot fi stocate în congelator pentru utilizare ulterioară, ceea ce îl face un produs extrem de versatil și ușor de utilizat.

Un avantaj semnificativ al sucului de lămâie congelat bio de la Campisi este că ambalajul sigilat îi conferă o durată de valabilitate lungă, păstrându-l proaspăt pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Acest lucru este ideal pentru industria ospitalității, deoarece o cantitate mare de suc de lămâie poate fi utilizată pentru prepararea a numeroase băuturi și feluri de mâncare.

Unul dintre avantajele majore ale sucului de lămâie bio congelat bio de la UGATTI este costul redus și eficiența logistică. Utilizarea acestui produs elimină nevoia de a cumpăra, depozita și stoarce lămâi proaspete, ceea ce reduce costurile și timpul necesar în bucătăria unui restaurant sau bar. În plus, sucul de lămâie bio congelat bio de la UGATTI oferă un gust constant și o calitate constantă, eliminând variațiile de gust și preț care pot apărea din cauza sezonului și a altor factori externi. Aceste avantaje fac din sucul nostru de lămâie bio o soluție excelentă pentru afacerile de ospitalitate care caută să economisească bani și să ofere produse de calitate superioară clienților lor.

În ceea ce privește utilizarea sucului de lămâie congelat bio de la Campisi în bucătărie, iată o rețetă simplă și delicioasă de limonadă pe care o puteți pregăti cu ușurință:

Ingrediente pentru 10l de limonadă:

1 litru de suc de lămâie bio congelat de la UGATTI

1 litru de sirop de zahăr

20 g de mentă proaspătă

8 litri de apă

Instrucțiuni:

1. Într-un recipient mare, amestecați sucul de lămâie bio congelat de la UGATTI, siropul de zahăr și frunzele de mentă proaspătă.

2. Adăugați apa în amestecul de suc

3. Amestecați bine, asigurându-vă că toate ingredientele sunt bine integrate.

4. Puneți amestecul la frigider timp de cel puțin 30 de minute sau până când este rece.

5. Serviți limonada cu gheață și o felie de lămâie pentru decorare.

Această rețetă de limonadă este perfectă pentru a fi servită într-un restaurant, bar sau orice altă afacere de ospitalitate. Sucul de lămâie bio congelat bio de la UGATTI oferă un gust delicios și proaspăt, perfect pentru a fi utilizat în băuturi precum această limonadă.

În concluzie, sucul de lămâie bio congelat bio de la UGATTI este un produs excelent pentru industria ospitalității, oferind o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor, practică și convenabilă pentru utilizarea de lămâie în băuturi și feluri de mâncare. Ambalajul sigilat și durata lungă de valabilitate îl fac ideal pentru a fi utilizat în bucătăria unui restaurant sau bar.

MENU
DEMO